Més de 200 persones visiten la parada informativa del Lliures durant la Diada 2019

Captura de pantalla 2019-10-07 a les 12.41.48
Aquest 11 de setembre, els projectes que reben suport del projecte Lliures…de pobresa, d’exclusió i de desigualtats, juntament amb les seves entitats impulsores, han estat presents a la Festa per la Llibertat, al Passeig Lluís Companys de Barcelona. Han participat en un col·loqui en què han explicat la seva tasca i han gestionat una parada informativa al quiosc d’entitats que ha recaptat més de 1.000 euros en aportacions econòmiques solidàries. 

Durant la Diada, més de 200 persones han visitat la parada informativa del projecte, on integrants de les entitats impulsores del Lliures ( ECAS-Entitats Catalanes d’Acció Social-; Coop57 i Òmnium Cultural) i representants de les iniciatives que reben suport econòmic, tècnic i comunitari del  projecte (la cooperativa de treball Mujeres Pa’lante, l’Ateneu Coma Cros i les associacions Escudella Solidària i Lola no estàs sola), els han explicat els principis i el funcionament del projecte. Més d’una cinquantena de persones han deixat el seu contacte per rebre informació i donar suport al Lliures.

 

A les 14h,  Iolanda Fresnillo, membre de la Junta Directiva d’Òmnium Cultural i de l’Àgora Social del Lliures, ha presentat i conduit un col·loqui sobre el Lliures on han participat Judit Font, membre del grup motor de l’Ateneu Coma Cros, un equipament municipal que gestiona de forma comunitària la Federació d’Entitats de Salt; Xavier Villareal, expresident de l’associació Escudella Solidària, que treballa per la cohesió social i la interculturalitat al barri de Santa Eugènia de Girona; i Clara Naya, coordinadora de Lola No estàs Sola, una associació que dona suport a més de 70 dones sense llar al districte de Nou Barris de Barcelona. Tots tres projectes han explicat com el suport de Lliures durant els darrers dos anys els ha ajudat a engegar i mantenir la seva activitat i han llançat una crida a contribuir al fons per seguir fent-ho possible.

 

Des de Lliures volem agrair a totes les persones assistents la participació, l’assistència i el suport al projecte durant la Diada, en especial a les iniciatives que acompanyem i que han explicat en primera  persona com treballen cada dia per contribuir a esborrar la pobresa, les desigualtats i l’exclusió, i a construir el país que volem.