L’editorial Tigre de paper, en col·laboració amb el projecte Lliures, organitza el pròxim dijous 9 de juny un acte en què l’escriptor i advocat nord-americà Dean Spade reflexionarà sobre com construir la solidaritat en temps de crisi amb activistes del teixit associatiu català.

 

En un context mundial que viu en una espiral de crisis successives del capitalisme, i en què s’evidencia la incapacitat dels governs i institucions de fer-hi front, els moviments socials tenim, gràcies al suport mutu, una eina per respondre-hi col·lectivament.

L’escriptor, advocat, activista trans i professor de Dret, Dean Spade, amb el seu llibre Suport mutu ens demostra que en moments de crisi i caos existeix una oportunitat per al canvi radical i, a banda de proporcionar-nos una teoria dels fonaments del suport mutu, també ens ofereix una guia pràctica per construir nous sistemes i maneres d’estar junts.

De fet, en les seves pàgines descobrirem eines concretes per organitzar-se i mètodes de treball, tant per a nous militants dels moviments socials com per a aquells que hi participen des de fa molt de temps.

El llibre és, doncs, com un full de ruta d’allò que és possible i necessari. És una mirada al futur al voltant de la qual podem reflexionar amb el mateix Spade el dijous 9 de juny a les 18.30 a l’aula Ronda (Sant Pere Més Alt, 59, bis).

Des de Projecte Lliures participarem en la conversa amb altres representants de moviments socials catalans:

  • Laia Altarriba, de l’editorial Tigre de Paper.
  • Montse Santolino, periodista i veïna de L’Hospitalet.
  • Aziz Faye, del Sindicat de Venedors Ambulants de Barcelona.
  • Mireya Argueta, del Sindicato Sindihogar.
  • David Fernàndez, del projecte Lliures.