Arriba la tardor i el projecte Lliures no s’atura! Us convidem a participar en el cicle de converses “Suport mutu i autoocupació per a l’emancipació”, que s’estendrà arreu del territori durant els mesos d’octubre i novembre. 

Diversos municipis catalans acolliran projectes de la família Lliures i altres iniciatives amb les quals fem xarxa, per desplegar exemples d’èxit en el terreny de l’emancipació de la pobresa, l’exclusió i les desigualtats.

Alternatives al mercat immobiliari, cooperatives que posen les persones al centre, xarxes comunitàries que vinculen col·lectius i veïnes al territori… En cadascuna de les trobades podreu conèixer de primera mà els projectes, parlar amb les persones que els impulsen i veure en quines accions i resultats concrets s’ha traduït el suport rebut per part de Lliures.

L’assistència s’ha de confirmar amb la reserva prèvia:

  • Tàrrega (Segarra-Urgell). Dijous 7 d’octubre, a les 20 h, a la Biblioteca Pública de Tàrrega – Germanes Güell. 

Joan Palou conduirà el debat entre Maite Trepat, directora de l’Associació Alba; Josep Maria Forné, director general de Serveis Socials, i Sílvia Fernàndez, Consellera d’Acció Social al Consell Comarcal de l’Urgell. Inscriu-te aquí!

  • Premià de Mar (Maresme). Dimecres 13 d’octubre, al Teatre l’Amistat.

Amb el Colectivo Micaela i la Xarxa d’Estructures Populars del Baix Maresme amb la moderació de la periodista Sara Montesinos. Inscriu-te aquí!

  • Ciutat Vella (Barcelona). Dijous 14 d’octubre, a les 19.00 h, a la Parròquia de Sant Pau.

Conversa sobre emancipació “En clau de dona”, de la mà de Sira Vilardell, directora de la Fundació Surt, amb Metzineres, Mujeres Migrantes Diversas i Lola, No Estàs Sola. Inscriu-te aquí!

  • Nou Barris (Barcelona). Dijous 21 d’octubre, a les 18.30 h, a l’Espai Jove Les Basses.

Conversa “Des de l’autoocupació”, de la mà de David Fernàndez, periodista i activista social. Amb Mensakas, Sindicat Popular de Venedors Ambulants de Barcelona – Top Manta i Ser Barri. Inscriu-te aquí!

  • Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental). Diumenge 24 d’octubre, a les 11 h, a la Plaça de la Vila, en el marc de la Festa de Tardor.

Conversa “El paper de les entitats per a l’emancipació i la justícia social”, de la mà de la periodista Mònica Terribas. Amb la Fundació Isidre Esteve, Sostre Cívic, Punt de Referència i la Floresta contra fronteres. No cal inscripció prèvia.

  • Sants (Barcelona). Dijous 28 d’octubre, a les 19.00 h, a la Lleialtat Santsenca. 

Conversa “El suport mutu”, de la mà de Iolanda Fresnillo, sociòloga especialitzada en deute. Amb Sostre Cívic, Punt de Referència, La Troca i Enginyeria Sense Fronteres. Inscriu-te aquí!

  • Rubí (Vallès Occidental). Dimarts 2 de novembre, a les 19 h, a l’Espai Cultural Francesc Alujas.

Conversa “Igualtat d’oportunitats en la infància, el repte pendent”, de la mà de Iolanda Fresnillo, sociòloga especialitzada en deute. Inscriu-te aquí!

  • Blanes (Selva Marítima). Divendres 3 de desembre.

Amb l’Ateneu Popular Sa Fera Ferotge De Blanes i SOCIALESPORT.

 

Segueix aquesta notícia per estar al cas de totes les actualitzacions!