Dijous passat, la periodista Montse Santolino, conversava amb Ferran Busquets (Director de la Fundació Arrels), la Nani Vall-llosera (metgessa del CAP Bon Pastor), i l’Elisenda Xifre (presidenta de FEDAIA), sobre com afecta la pobresa, l’exclusió i la desigualtat al nostre país i quines solucions ens calen per sortir-nos-en #LliuresDeDesigualtat

Tot just una setmana abans i en el mateix format, Iolanda Fresnillo (membre de la Junta Nacional d’Òmnium), Marcel Mauri (vicepresident d’Òmnium), David Fernàndez (periodista, activista i membre de Coop57 SCCL) i Teresa Crespo (membre de la Vocalia de Pobresa de la Federació d’Entitats Catalanes d’Acció Social (ECAS) presentaven la campanya ‘Prou sobre Mullat’ en la xerrada ‘Amb la Covid-19, plou sobre mullat. El Projecte Lliures en l’emergència social’