El proper divendres 21 de febrer a les 18.00 presentarem el Projecte Lliures a l’Ateneu Popular Coma Cros de Salt. La Maria Garcia, periodista de l’Ara conduirà una taula rodona en la què participaran Mostafà Shaimi, membre de l’Àgora del Projecte Lliures i de l’Espai Antirracista de Salt; Agnès Cabezas de l’Ateneu Popular Coma Cros i Nancy Dominguez, de l’associació Escudella Solidària, iniciatives que reben suport del Projecte Lliures.

També comptarem amb representants de les entitats impulsores del Lliures: Ferran Busquets, vocal de pobresa d’ ECAS (Entitats Catalanes d’Acció Social); David Fernandez, treballador de Coop57, i Iolanda Fresnillo, membre de la Junta Directiva d’ Òmnium Cultural. Com a cloenda, hi haurà un pica-pica a càrrec de l’Ateneu Coma-Cros i un concert amb El pony pisador.

Aquí podeu accedir al formulari d’inscripció per apuntar-vos-hi.