Arreu del país, milers de persones impulsen, lideren i sostenen iniciatives de tipus social, cultural, comunitari, associatiu, econòmic… per millorar les seves vides i generar canvis quotidians que impulsen una transformació cap a una societat més justa.

El #ProjecteLliures és una eina de suport per a projectes innovadors, emancipadors i transformadors que cada dia contribueixen a revertir les desigualtats, la pobresa i l’exclusió social.

Des del 2017 Lliures acompanya quatre projectes : la cooperativa de treball de dones migrades Mujeres Pa’lante; l’Ateneu Coma Cros, un equipament municipal de Salt gestionat de forma comunitària; l’ associació Escudella Solidària, que treballa per la interculturalitat i la cohesió social al barri de Santa Eugènia de Girona, i Lola, no estàs sola, una associació que dóna suport a dones sensellar de Nou Barris, a Barcelona.

En aquest vídeo resum podràs conèixer algunes d’aquestes iniciatives.

Lliures vol impulsar aquests projectes que són model i escola de transformació social, i estendre el suport a molts més. Iniciatives de caire col·lectiu i horitzontal, amb base i perspectiva comunitària; arrelades social i territorialment, liderades o protagonitzades per les pròpies persones a les què s’adrecen; que resolen necessitats socials no cobertes detectades per les pròpies persones i comunitats on es desenvolupen; que ajuden a generar ocupació en condicions dignes i equitatives, tot potenciant el mercat social i la sostenibilitat de la vida de les persones i del planeta i que poden replicar-se i estendre els processos de transformació cap a una societat més justa.

Aporta per fer possible els projectes que construeixen un país lliure de pobresa, d’exclusió i de desigualtats!