Tenim un problema que es diu desigualtat.
El 29 de gener, vine a la Nau Bostik a conèixer els projectes que s’impliquen per solucionar-lo

Acte de presentació de la segona fase del Projecte Lliures…de pobresa, exclusió i desigualtats
18:30h. Nau Bostik (C/ Ferran Turné, 11, 08027 Barcelona; Metro Sagrera L1 i L5, i Onze de Setembre, L9, Bus H8, V31, 34 i 126)
Obertura de portes: 18:00h.
Si vols assistir, inscriu-te aquí.

Serà un acte gratuït que conduirà la periodista Mònica Terribas, que ens donarà la benvinguda i ens explicarà els principis, funcionament i trajectòria del Lliures.

Coneixerem els projectes que reben suport del Lliures des del 2017 a partir de les seves protagonistes: Wendy, membre de la cooperativa de treball de dones migrades Mujeres Pa’lante; Judit Font, del grup motor de l’Ateneu Coma Cros, un equipament municipal gestionat de forma comunitària per la Federació d’Entitats de Salt ; Rosa Monja, presidenta d’Escudella Solidària, una associació que treballa per la interculturalitat al barri de Santa Eugènia de Girona i Júlia, treballadora del Lokal de Lola, centre de dia per a dones de Lola no estàs sola, una entitat que acompanya les dones sensellar de Nou Barris.

Presentarem el vídeo de la campanya de captació de fons que posem en marxa el proper febrer per a seguir donant suport a aquests projectes i poder ampliar el finançament a altres iniciatives que cada dia construeixen un país millor.

Teresa Crespo, membre de la Vocalia de Pobresa d’ECAS (Entitats Catalanes d’acció social); Anna López, presidenta de la Fundació Coop 57, i Marcel Mauri, Òmnium Cultural, vice-president d’Òmnium Cultural, ens explicaran per què van decidir impulsar el Projecte Lliures, i Montserrat Rabassa, donant de Lliures, ens explicarà la seva experiència donant-hi suport.

L’acte es clourà amb una actuació de la cantautora Rosa Sánchez, i un pica-pica a càrrec de Mujeres Pa’lante.
Hi haurà servei de barra de la Nau Bòstik i una parada amb informació dels projectes i merxandatge de Lliures.

Us hi esperem!